Kontor · Ett

Om du älskar att köpa ny soffa vart och vartannat år, är det här inte nyheten för dig.

KORTA VERISIONEN

Eilersen-fokus under mars månad med fri hemkörning i Norrköping, Linköping, Nyköping och Katrineholm. Vi lottar ut av inredningsdetaljer och avrundar allt med ett event lördagen den 25 mars.

LÅNGA VERISIONEN

Danska Eilsersen är expert på det privata hemmet då deras möbler är gjorda för just detta. De har arbetat med få människor att sitta bekvämt i 120 år och vet mer om det än de flesta. Eilersen är kända för generös sittkomfort, men det betyder inte att alla soffmodeller är stora.

Eilersen erbjuder ett brett sortiment av soffor, hörnsoffor, modulsoffor, fåtöljer, pallar och soffbord och valmöjligheterna är stor för såväl storlek som design och klädsel. Dessutom finns ett gäng soffmodeller i utvalda utföranden till mycket förmånliga priser. Ett urval av dessa finns även in stock för omgående leverans.

Sedan 20 år tillbaka är vi stolta återförsäljare av Eilersens kvalitetssoffor. I vår butik huserar vi just nu modellerna Aton, Box, Cocoon, Great Ash, Trenton och Tub. Går du i tankarna att köpa ny soffa? Välkommen in i vår butik eller boka ett besök på vår hemsida. Så hjälper vi dig att hitta den perfekta soffan för just dig.

Under mars 2023 premierar vi kunder som köper en Eilersensoffa och erbjuder fri hemkörning i Norrköping, Linköping, Nyköping och Katrineholm.

Vårt Eilersen-fokus rundas av med ett event lördagen den 25 mars då Jesper från Eilersen till oss för att prata om hur man bygger soffor som håller en livstid. Boka din plats på eventet under fliken BOKA TID.

I samband med detta bjuder vi på tilltugg, och alla som slår till på en soffa under eventet får en goodiebag (värde 5 000 kr).

Dessutom kommer vi att lotta ut en Bun-fotpall från Eilersen, ett Lato sidobord från &tradition och en Kizu bordslampa från New Works, genom att beställa någon möbel från Eilersen under mars månad är man med i utlottningen.

Nyheter

Upptäck fler nyheter