Kontor · Ett
Om oss

Ett familjeföretag med 30-års erfarenhet av och kärlek för design och inredning.

När en nybliven familjefar varken ville vara arbetslös eller sälja kopieringsmaskiner på resande fot. I en tid då skrivmaskiner och Tipp-Ex var lika stora måsten på kontoret som fax var modernt. Där, i en källarlokal – långt ifrån design och inredning, lades grunden till det vi är idag.

Vårt mål är alltid nöjda och trygga kunder

Någonstans på vägen övergick vi sedan till att inte bara erbjuda inredning för kontor utan även för hemmiljö, en gräns som idag inte är lika tydlig då vi arbetar hemifrån och ofta vill ha en mer avslappnad miljö på kontoret.

Att vi är ett familjeföretag går inte att missta, vilket både kan vara till vår fördel (och ibland nackdel) då vi arbetar nära varandra och bollar idéer kring våra pågående projekt. Vi står för personlig service och vårt mål är alltid att våra kunder ska känna sig nöjda och trygga när ni vänder er till oss. Om han som varit med längst har tid att svara på frågor kan ni ha (o)tur och få den långa varianten till svar, så hoppas ni har gott om tid när ni kikar förbi.

Idag representerar vi varumärken som ligger i framkant när det gäller design och kvalitet och i vår utställning, som hela tiden förändras, kan ni kika på ett urval av möbler, belysning och annan inredning.

Grundare

Bosse Magnusson

Han som ser sitt kontor som sitt andra vardagsrum och har svårt att hålla sig borta även en ledig lördag. Mer kunskap och erfarenhet av möbler, kontor och inredning är svårt att hitta – så ring om ni vill lära er ett och annat.

bosse@kontorett.se

011 496 44 20

Butik / inredare

Fina Andersson

Vårt senaste tillskott, vår klippa när det gäller sociala medier och är det någon som har stenkoll på det senaste så är det Fina.

fina@kontorett.se

011 496 44 25

Inredare

Thea Wåhlin

Uppväxt med snack och möbler och inredning runt middagsbordet och medsläpad på möbelmässor som 15-åring, även om hon tyckte det var tjatigt då så är hon tacksam idag. Har ni svårt att föreställa er hur kontoret eller hemmet skulle kunna se ut med ny möblering – då kan Thea hjälpa er med en 3D-skiss.

thea@kontorett.se

011 496 44 22

Inredare / Ekonomi

Mia Wåhlin

Löser allt som ingen annan vill ta tag i och vi brukar kalla henne för vår ofrivillige gardin- och reklamationsexpert. Sedan bör det tilläggas att Mia också sitter inne på en hel del idéer, tips och lösningar när det kommer till att möbler.

mia@kontorett.se

011 496 44 21

Montör

Jörgen

Kan det vara Bosses bror som håller till ute på vårt lager? Ingen som vet riktigt säkert men är det något vi vet så är det att Jörgen har koll på hur alla modeller av arbetsbord sätts ihop. Har ni tummen mitt i handen och behöver hjälp med att montera Stringhyllor – hör av er så skickar vi Jörgen!