Kontor · Ett
Boka tid

Boka en tid med oss för ett kanonbesök

Vi tror på personliga relationer och vill att det ska finnas tid för att mötas, inspireras och vara kreativa tillsammans. Över en go-fika diskuterar vi era visioner för rum och plats samt identifierar vad som är viktigt i ditt hem eller på ert kontor. Vi tar fram förslag på möbler som passar era behov och guidar er bland färgsättning och materialval för att skapa skön helhet.

Tjänster

För att ni som kund ska få den absolut bästa upplevelsen när vi besöker oss så rekommenderar vi att ni bokar en tid med oss.

KANONBESÖK

Besök vår butik i lugn och ro utanför våra ordinarie öppettider. Behöver du hjälp med att hitta er nya soffa eller något annat som saknas i hemmet, då finns vi redo att guida bland olika förslag och materialval. En kostnadsfri tjänst.

INREDNINGSKONSULTATION

Vi gör mer än gärna hembesök och tillsammans kan vi göra underverk med ert hem! För att ni enkelt ska kunna visualisera hur nya möbler gör sig hemma hos er så gör vi en 3D-skiss  som utöver moodboard beskriver känslan vi vill hitta. Kostnad fr. 1295 kr.

FÖRETAGSBESÖK

Ett förutsättningslöst möte där vi kommer ut till er och diskuterar era behov. Det kan vara allt ifrån ett par nya kontorsplatser eller en ny lounge till att skapa en mer dynamisk och inspirerande kontorsmiljö.

Boka tid