Kontor · Ett
Butiken

Vårt showroom är även vår butik och vice versa.

Oavsett om ni har ett inredningsbehov att fylla eller bara vill kika förbi för lite iI vår huvudbyggnad, som är en gammal industrilokal med järnbalkar och stengolv, visar vi designmöbler, inredningsdetaljer och belysning från noga utvalda varumärken och formgivare. Lokalen rymmer även vår inredningsstudio, där vi arbetar med olika inredningsprojekt, med tillhörande kulör-, tyg- och materialprover. Kom gärna in här och säg hej innan du vandrar vidare till vår andra byggnad där vi har ännu mer butiksyta samt en avdelning för mattor och belysning. Här finns även vårt lager från String Furniture där vi har stora delar av sortimentet tillgängligt för omgående leverans.

En butik fylld av designklassiker

Butiken, som är öppen dagligen, är full av designklassiker signerade Wegner, Arne Jacobsen, Eames, Bruno Mathsson och Castiglioni för att nämna några. Men även moderna ikoner av bland annat Theselius, Jaime Hayon, Front, Marcel Wanders, bröderna Bouroullec, Urquiola och Citterio för att inte göra listan allt för lång. Men förvänta er inte en vanlig butik, utan detta är även vår kreativa miljö vilket leder till att vi ofta möblerar om och tar in nyheter efter behag, vilket ofta skapar annorlunda och inspirerande miljöer där vi inte alltid hinner med att prismärka. Istället står vi för personlig service och det vi inte kan svara på direkt tar vi såklart reda på åt er.

Öppettider

Måndag – tisdag:Tidsbokade besök
Onsdag – fredag:11 – 17
Lördag:11 – 14
Övrig tid:Tidsbokade besök

Aktuella kampanjer

Svart fåtölj

Jetson från DUX

Populära Jetson 69 av Bruno Mathsson är svårslagen. I utvalda utföranden kan den nu bli din till ett kanonpris.

Classic Soft 88 – klädd i svart, brunt eller vitt läder. Fåtöljen har bärande väv i svart respektive natur och kromat stativ.

Flax 21 – klädd i naturfärgad väv, Flax 21, med kantskoning och nackkudde i konjaksfärgat läder, Dakota.

Finns i lager för omgående leverans.