Kontor · Ett
Hemmamiljö
Privat

Lika fantastiskt, lika utmanade kan det vara att inreda ett hem och få till den känsla du är ute efter.

Att inreda ett hem kan vara väldigt utmanande och det kan vara svårt att hitta rätt möbler, färger och kombinationer för att rummet ska kunna nå sin fulla potential. Vi hjälper er gärna med allt från att hitta belysningen som saknas, rätt tyg på er nya soffa eller att skapa den matplats ni drömt om. Eller varför inte lite större projekt som visualisering, möblering och materialval av och till ett helt hem eller rum för den delen. Mer info om vår inredningshjälp hittar ni längre ner på sidan. 

Vi formar ert hem tillsammans

Vårt mål när vi inreder hemmiljöer är alltid att tillsammans med er forma det hem som just ni trivs i samt att lyfta fram delarna som ni redan gillar och förändra och förbättra hörnen som kommit i skymundan. För att ett hem ska bli både trivsamt och funktionellt krävs det både kunskap och tid men även inspiration och idéer med nytänkande lösningar, något vi samlat på oss efter många års erfarenhet och åtskilliga projekt senare.

Vi representerar varumärken som står för kvalitet och som producerar möbler och inredning som tål att både användas och ses på länge. Därför guidar vi er igenom alla val och möjligheter för att hitta det alternativ som passar er bäst och som kommer kännas rätt över tid.

Inredningshjälp

Vi hjälper dig att skapa ett hem att trivas i länge!

Detta ingår

  • Ett hembesök som tar ca 30-60 min.
  • En moodboard som visualiserar rummets känsla och en helhet.
  • En 3D-skiss över rummet och möbleringen.
  • En lista med föreslagna möbler, belysning och inredning baserat på behov och stil.
  • En timmes konsultation där vi presenterar det genomarbetade inredningsförslaget. Här finns även möjlighet att titta på materialprover, mattor, samt provsitta möbler etc.
  • Efter konsultationen har vi en dialog kring inredningsförslaget, sedan hjälper vi till med beställningen samt erbjuder leverans, utplacering, montering och emballagehantering.
Liten

Hjälp med ett eller flera rum upp till 50 m². Eller om ni i ert hem behöver hitta den röda tråden när det kommer till exempelvis belysning, vi tar fram förslagen som passar just er.

Kostnad 2 795 kr.

Större

Hjälp med ett eller flera rum mellan 50 m²-100 m².

Kostnad 3 495 kr.

Störst

Hjälp med ett eller flera rum från 100 m².

Kostnad 5 995 kr.