Kontor · Ett
Fåtölj i trä och svart
Varumärken

Hållbara möbler och belysning från noga utvalda varumärken

Vi är återförsäljare av noga utvalda varumärken som är erkänt duktiga på kvalitet och design. Att ständigt ta fram nya produkter samtidigt som man värnar om sina erkända designer är gemensamma nämnare hos våra varumärken.

Många av våra leverantörer har vi samarbetat länge med och ofta tycker vi oss kunna deras sortiment utan och innan, men vi har också lärt oss att en utbildning men jämna mellanrum inte skadar. Trots att vår utställning oftast är fylld till bredden så gör vi alltid plats när vi hittar något nytt, spännande varumärke som vi tycker passar hos oss.

Världsledande varumärken som de flesta har sina säten i Europa, som i sin tur samarbetar med designers från världens alla hörn och strävar efter att skapa hållbara möbler och belysning. 

  • Filtrera utifrån produktkategori:

Svart skåp framför skog

A2

Made in Småland är produkterna från A2 vars varumärke starkast förknippas med kreativa och distinkta förvaringar.

Audo Copenhagen

Danskt varumärke som skapar tidlösa möbler, belysning och inredning med skandinavisk estetik. Stolta över att få arbeta med Icons-kollektionen med återlanseringar av Ib Kofod Larsen m.fl.

Blå Station

Möter dagens krav och önskemål med ett innovativt sinne, ett barns nyfikenhet och ett hjärta som förkastar genvägar och lättja. Svenskt familjeföretag som finns i Åhus sedan 1986.

dk3

Skapar möbelstycken formade och tillverkade av sanna entusiaster som syftar till att förena de finaste snickeritraditionerna med modern och klassisk möbeldesign.

Eilersen

Anrikt danskt företag som är resultatet av stolt möbeltradition, modern design och ett gediget hantverk. Idag levererar den fjärde generationen Eilersen kvalitetssoffor runt om i världen.

Emeco

Tillverkar stolar i USA. Ofta för hand och mestadels från återvunna saker. Kanske mest kända för Navy Chair som ursprungligen tillverkades 1944 för US Navy av återvunnet aluminium.

Emu

Har med sina starka italienska rötter och fokus på teknologi utvecklat utomhusmöbler som gjort dem internationellt erkända. Tydliga former och produktidentitet tillverkad i stål och aluminium

Essem Design

Svenskt och personligt familjeföretag som utvecklar och tillverkar hållbar, funktionell och designad hallinteriör för privata och offentliga miljöer. Fjäder i hatten = Nostalgihyllan.

Fabula Living

Designar och tillverkar moderna, handgjorda mattor i ull, bomull och lin. Rotar sig djupt i traditionella tekniker, hantverk, kompromisslös kvalitet och danska designtraditioner.

Ferm Living

Har sina rötter i Danmark och skapar produkter för hela hemmet. Sortimentet innehåller möbler, belysning, textilier, köksdetaljer, en stor barnkollektion, tapeter och mycket mer.

Fermob

Den franska tillverkaren av utemöbler som skapar innovativa, smarta, praktiska och roliga utemöbler som fyller världen med färg.

Flokk

Har sina rötter i Skandinavien och arbetar som varumärkeshus för sina nio produktvarumärken: HÅG, RH, Giroflex, BMA, RBM, Offecct, Profim, 9to5 Seating och Malmstolen.

Flos

Upptäck Flos-världen: kollektioner av italiensk belysningsdesign med ikonisk och innovativ belysning för hemmet, utomhusmiljö och arkitektoniska lampor.

Fogia

Skapar stilfulla möbler med passion för hållbarhet, hantverkskunnande och material av högsta kvalitet. Har sina rötter i den skandinaviska designestetiken med handgjorda produkter i egen fabrik.

Foscarini

Om du älskar belysning och design, missa inte att upptäcka italienska Foscarini. Bryter ny mark med bl.a. forskning, innovation och uppmärksamhet på kvalitet i produktion och service.

Fredericia

Tydlig ambition att göra möbler av högsta kvalitet gällande formgivning och hantverk. Förknippas med många av de främsta namnen inom dansk möbelformgivning, inte minst med Børge Mogensen.

Fri Form

Erbjuder exklusiva utemöbler, formgivna i Sverige av Elsa Stackelberg i början av 1960-talet. Ambition att ge kvalitetsmedvetna möbelälskare någonting både för kroppen och ögat.

Fritz Hansen

Dansk design sedan 1872 med ikoner som Arne Jacobsen. Är med sina möbler, belysning och accessoarer en naturlig del av både dansk och internationell designhistoria.

G.A.D

Hållbara trämöbler i egen regi på Gotland. Massivt trä och klassiskt gotländska material som kalksten och fårskinn. Tillverkning sker efter beställning för varje kund.

Gärsnäs

Tillverkar möbler och inredningsdetaljer sedan 1893 i den egna fabriken på Österlen. Fokus på kvalitetsmöbler av trä och kombinationen kunskap och förnyelse för företaget framåt.

Gervasoni

Italienskt familjeföretag som för närvarande drivs av tredje generationen Gervasoni. Ghost – designad av Paola Navone, är en av företagets mest ikoniska möbler.

Grythyttan stålmöbler

De stilrena och bekväma utemöblerna från Grythyttan skapar ro för både kroppen och själen. Trotjänaren och deras kanske mest kända produkt är A2-stolen som designades 1930.

Gubi

Sammanför bortglömda ikoner från det förflutna med morgondagens klassiker. Designar och utvecklar en vågad och elegant samling av möbler, belysning och inredningsdetaljer.

HAHA Studio

En Stockholm-baserad designstudio som skapar och utforskar de olika vyerna av ljus. Tillverkar, tillsammans med lokala hantverkare, ikoniska armaturer för hem och arbetsplatser.