Ett härligt hak där öl och matglädje möts i en gedigen och inbjudande miljö. Här finns det plats och ölsorter för alla smaker.

Text uppdateras.

En trevlig och inbjudande pub om ni frågar oss. Här är det fullt hus hela helgen.

Allt från rostiga plåtar på väggarna, belysning och specialanpassade soffor som ska kunna slitas med värdighet i en restaurangs miljö, det står vi bakom.

Text uppdateras..

På en restaurang med råvaran och kvalitet i fokus ska det självklart återspeglas i möbler och inredning.

I nybyggda LINK Business Center hittar ni denna pärla med utsikt över Stångån, där kan ni avnjuta såväl en välsmakande nordisk meny som design i världsklass. Restaurangen är öppen både lunch- och kvällstid så missa inte att besöka dem.

ÖK Smak & Tak är ett nordiskt brasserie i nya fantastiska lokaler med gott om plats för möten och upplevelser.

Kolmårdsmarmor, ek och ett golv med terrazzo samt högt i tak och stora partier i glas med utsikt mot Stångån var utgångspunkten att bygga vidare på. Känslan från husets speciella exteriör letar sig vidare till restaurangen via entréhallen, huset är ritat av Gert Wingårdh och slog upp portarna 2021.

Möbler som kan leva vidare

Alla möbler och material är valda för att tåla en restaurangs dagliga bruk och ska enkelt kunna flyttas om för att skapa nya konstellationer som fortfarande ska kännas trevliga och genomtänkta.

Kolmårdsmarmor och rundstavarna i bardisken plockas upp i det specialbyggda Chef’s Table som gör sig bra tillsammans med Patricia Urquiolas barstol Mathilda, klädd i mörkgrönt skinn.

Platsbyggda soffor där vi tagit hjälp av ett finsnickeri för att skapa precis den möbel som passade utrymmet, vilket också gav möjlighet till att hitta lösningar för förvaring och annat som restaurangen var i behov av.

Stolarna som valdes till detta projekt är signerade kända danska möbeltillverkare.