Kontor · Ett

Menu + by Lassen = Audo Copenhagen

Förra hösten blev vi stolta återförsäljare av Menu Icons, en unik kollektion av premium möbler signerade bl.a. Kofod Larsen. Vår gissning då var att fler kända verk skulle återlanseras, men till vår förtjusning satsade man ännu större och började ett helt nytt kapitel – Audo Copenhagen.

Audo Copenhagen har utvecklats genom ett samarbete mellan Menu och by Lassen. Två varumärken som båda går långt tillbaka i tiden hos oss och som återspeglar årtionden av dansk designtradition tillsammans med en modern och global syn som ständigt expanderar och utvecklas. Möblerna, belysningen och accessoarerna formas av meningsfulla detaljer, högkvalitativa material och mänskliga behov. Hos oss hittar ni ett noga utvalt sortiment från Audo Copenhagen och möbler ur deras exklusiva ikons-kollektion.

Namnet Audo Copenhagen speglar även den nära kopplingen till Audo House, ett unikt koncept i Köpenhamn som öppnade 2019. Där förenas ett café, en restaurang, en konceptbutik samt ett exklusivt boende under ett och samma tak. Väl värt ett besök!

Nyheter

Upptäck fler nyheter