Kontor · Ett
Projekt

För ett företag där hållbarhet är i fokus var det en självklarhet att återvinna och återbruka i så stor utsträckning som möjligt.

Kund

Econova

Projektår

2021

Vad vi gjorde

Econova är nordens ledande företag inom jord- och trädgårdsprodukter med varumärket Weibulls i spetsen. Med huvudkontor i Åby strax norr om Norrköping arbetar Econova för att skapa hållbara affärer inom återvinning och trädgård. I linje med företagets värderingar har vi hittat hållbara lösningar i arbetet med att rusta upp huvudkontoret.

Återbruk som kompletteras med nytt samtidigt som väggar togs ner och ytorna öppnades upp för att omvandla befintlig lokal till något helt nytt.

Antal arbetsplatser ca. 40, ett dynamiskt kontor där medarbetarna var väl involverade i processen att utforma arbetsplatser baserat på hur varje individ vill arbeta. Där många valde att delvis arbeta hemifrån föll det sig naturligt att införa öppna arbetsplatser.

Text uppdateras…

Visualisering

Bilder från projektets gång.

Har du också en miljö som behöver inredas?

Oavsett om det handlar om att skapa en stimulerande och kreativ kontorsmiljö eller få till exakt den känslan du är ute efter i ditt hem så hjälper vi gärna till. Välkommen att kontakta oss eller kom in och kika i vår butik.

Projekt

Är ni nyfikna på vad vi gjort på sistone? Spana in våra projekt och följ med idé till färdig miljö.