Kontor · Ett
Projekt

En bransch i utveckling och ett växande företag som etablerar sig i egna lokaler för första gången.

Kund

Idola Solkraft

Projektår

2021

Vad vi gjorde

Möbler för ett kontor som skapar utrymme för Idola Solkraft att växa i på sikt. Där färgsättningen präglas av företaget grafiska profil, men samtidigt något som håller i längden – och viktigast av allt – skapar en miljö som företagets medarbetare trivs i.

Ytor för möten, med kunder eller kollegor, ska kännas avslappnande och samtidigt sätta företagets egen prägel.

Idola skulle flytta till ett eget kontor för första gången, därför handlade mycket om att komplettera med möbler för de ytor och låta Idola som varumärke och företag stärkas genom färg- och materialval.

Vi gillar att bolla idéer

I någon utsträckning jobbar vi alltid med att rita upp ytan och i 3D visualisera för kunden hur rummet kan se ut med en ny möblering och färgsättning. Allt för att det ska vara enklare att fatta rätt beslut och som kund känna sig trygg med att slutresultatet blir så som man tänkt sig.

Som kund är man en viktig del i processen och utan era åsikter och synpunkter blir det aldrig så bra som det kan bli, bara ni vet exakt hur ni arbetar och vad som passar ert företag bäst. Vi finns här för att hjälpa er på vägen och ta fram förslag och lösningar för att ert kontor ska nå sin fulla potential.

Har du också en miljö som behöver inredas?

Oavsett om det handlar om att skapa en stimulerande och kreativ kontorsmiljö eller få till exakt den känslan du är ute efter i ditt hem så hjälper vi gärna till. Välkommen att kontakta oss eller kom in och kika i vår butik.

Projekt

Är ni nyfikna på vad vi gjort på sistone? Spana in våra projekt och följ med idé till färdig miljö.