Kontor · Ett
Projekt

En padelhall i världsklass ska självklart ha möbler och inredning som håller samma nivå och lyfter helheten lite till – det tycker vi att vi har lyckats få till här.

Kund

Norrköping Padel Center

Projektår

2022

Vad vi gjorde

I den 7 000 kvadratmeter stora anläggningen finns mer än bara 18 padelbanor i toppklass. Här har man samlat allt som behövs för en unik och hälsosam upplevelse. Lunch från Östgöta Kök, lounge, shop, konferensrum, relaxavdelning, naprapat samt fullt utrustat gym från Casall. En anläggning för alla, helt enkelt.

Här vill man hänga, här vill man spela padel helt enkelt. En inbjudande entré och en lounge man sällan upplever i en padelhall oss veterligen.

NPC är i grund och botten en padelanläggning, men vi har tänkt förbi det klassiska padelkonceptet och skapat en mötesplats där inte bara padelutövare kan känna sig hemma.

Text uppdateras…

Visualisering

Bilder från projektets gång.

Har du också en miljö som behöver inredas?

Oavsett om det handlar om att skapa en stimulerande och kreativ kontorsmiljö eller få till exakt den känslan du är ute efter i ditt hem så hjälper vi gärna till. Välkommen att kontakta oss eller kom in och kika i vår butik.

Projekt

Är ni nyfikna på vad vi gjort på sistone? Spana in våra projekt och följ med idé till färdig miljö.