Kontor · Ett
Projekt

Ett härligt hak där öl och matglädje möts i en gedigen och inbjudande miljö. Här finns det plats och ölsorter för alla smaker.

Kund

Ölstugan Gull-Olle

Projektår

2021

Vad vi gjorde

Ölstugan Gull-Olle ligger på Trädgårdsgatan 15, precis intill Tyska torget och Norrköpings rådhus. Rådhuset kröns av en förgylld staty av skyddshelgonet Sankt Olof, som i folkmun även kallas ”Gull-Olle”. Med ett omfattande utbud av öl och över 20 olika kranar som byts med jämna mellanrum har Gull-Olle alltid något för såväl trogna ölfantaster som allmänna ölentusiaster.

En trevlig och inbjudande pub om ni frågar oss. Här är det fullt hus hela helgen.

Tillsammans med Gull-Olle har vi skapat en inbjudande miljö med fokus på öl, mat och gott umgänge. Allt från rostiga plåtar på väggarna, belysning och specialanpassade soffor som ska kunna slitas med värdighet i en restaurangs miljö, det står vi bakom. ”Det ska vara enkelt att dricka god öl, äta god mat och träffa goda vänner utan att bli helt ruinerad.” Utgångspunkten för detta projekt var att lokalerna och inredningen skulle kännas enkelt och rustikt, men såklart med en personlig prägel.

Text uppdateras..

Har du också en miljö som behöver inredas?

Oavsett om det handlar om att skapa en stimulerande och kreativ kontorsmiljö eller få till exakt den känslan du är ute efter i ditt hem så hjälper vi gärna till. Välkommen att kontakta oss eller kom in och kika i vår butik.

Projekt

Är ni nyfikna på vad vi gjort på sistone? Spana in våra projekt och följ med idé till färdig miljö.