Kontor · Ett
Projekt

Där personalen är företagets viktigaste resurs – något som nu också speglas i den inredning man valt att satsa på.

Kund

Pema People

Projektår

2021

Vad vi gjorde

Hållbara val med mjuka toner och jordnära kulörer skapar tillsammans ett mycket trivsamt kontor där man vill vara och med flera ytor för möten, projekt och möjligheter att arbeta tillsammans.

Många material- och färgval som tillsammans ska skapa en helhet som lirar ihop. Det tycker vi att vi har lyckats med i detta projekt.

I detta projekt har vi tagit fram väggfärger, textilier som gardiner och mattor utöver alla möbler och armaturer som har levererats. Mycket inslag av ek tillför värme och det orangea och gröna nyanserna skapar en härlig kombination som man både blir glad av men som också är trivsam.

Visualisering

För att det ska bli precis så som man tänkt sig, för att alla inblandade ska kunna se framför sig hur den nya yta ska se ut använder vi oss ofta av 3D-visualiseringar, allt för att kunden ska få se och förstå hur vi tänker.

Det är ett mycket viktigt verktyg för att tillsammans komma framåt och bolla idéer kring. En del i processen för att hitta den optimala lösningen för just ert företag och ert arbetssätt. Nedan kan du se samma miljö, från olika vinklar, i en 3d-renderingar samt det verkliga resultatet.

Har du också en miljö som behöver inredas?

Oavsett om det handlar om att skapa en stimulerande och kreativ kontorsmiljö eller få till exakt den känslan du är ute efter i ditt hem så hjälper vi gärna till. Välkommen att kontakta oss eller kom in och kika i vår butik.

Projekt

Är ni nyfikna på vad vi gjort på sistone? Spana in våra projekt och följ med idé till färdig miljö.