Kontor · Ett
Projekt

En arbetsplats i ständig rörelse där det finns plats för både det kreativa och det effektiva.

Kund

Stadium

Projektår

2021

Vad vi gjorde

Projektet startade med ett nytt kontor i Solna, fortsatte med en ombyggnation av befintligt huvudkontor och effektivisering av ytorna, där någonstans är vi just nu. Många versioner av ritningar för att tillsammans skapa det mest optimala kontoret för Stadiums arbetssätt och framtida vision.

Ett kontor med fart och fläkt, med många mötesrum och ytor anpassade för olika arbetsgrupper.

Med nära samarbete och tät kommunikation med Stadium har vi tillsammans optimerat och dragit ner på yta, gått från många små kontorsrum till öppna ytor för en mer effektiv arbetsplats. Otaliga ritningar har skickats fram och tillbaka för att hitta den bästa lösningen.

Arbetsplatser, mötesrum och miljömöbler går alla i en grå, svart, vit skala på båda kontoren för att skapa en så enhetlig känsla som möjligt. Tapeter som stärker varumärket får extra mycket fokus när möblerna är lite mer neutrala.

Telefonkiosker, eller PodBooth som vi kallar dem, används flitigt för inte störa kollegor med långa samtal. PodBooth finns nu mer även som mötesrum både för två och fyra personer, med inbyggd ventilation och behöver bara ett vägguttag för att fungera. Läs mer om PodBooth-serien här.

Visualisering

För att det ska bli precis så som man tänkt sig, för att alla inblandade ska kunna se framför sig hur den nya yta ska se ut använder vi oss ofta av 3D-visualiseringar, allt för att kunden ska få se och förstå hur vi tänker.

Det är ett mycket viktigt verktyg för att tillsammans komma framåt och bolla idéer kring. En del i processen för att hitta den optimala lösningen för just ert företag och ert arbetssätt.

Har du också en miljö som behöver inredas?

Oavsett om det handlar om att skapa en stimulerande och kreativ kontorsmiljö eller få till exakt den känslan du är ute efter i ditt hem så hjälper vi gärna till. Välkommen att kontakta oss eller kom in och kika i vår butik.

Projekt

Är ni nyfikna på vad vi gjort på sistone? Spana in våra projekt och följ med idé till färdig miljö.