Kontor · Ett
Svart fåtölj framför marmorbord på blå matta
Projekt

Ett kontor utöver det vanliga som går hand i hand med en modern konstsamling.

Kund

Ståhls

Projektår

2019

Vad vi gjorde

En konstsamling utan motstycke i närområdet och en konstsamlare med ett öga för det unika och spektakulära blev detta ett projekt fyllt av kreativa idéer och ovanliga materialval som tillsammans skapar ett inspirerande kontor.

En konsthall i en gammal textilfabrik där allt lämnats vid det råa.

Detta gav oss en utmaning i att hitta en kassadisk som skulle passa in i miljön utan att ta bort något fokus från konsten men ändå vara ett inslag som inte missas.

Detta resulterade i att vi ritade en egen disk som uppfyllde alla krav och sedan fick våra vänner, som är experter på specialtillverkning, bygga denna åt oss. Materialvalet föll på lackad råstål och med en perforerad front.

Bänkar i gjuten betong med anpassade dynor, en leverans på över ett ton, så dessa står stadigt på sin plats.

Ett kontor med färg och form

När man stiger in möts man av stora industrifönster som en gång i tiden släppte in ljus i en storslagen yllefabrik men som idag bidrar till kontrasterna i detta råa och färgsprakande kontor.

Väggar där både tidigare verksamheter och tidens lopp har satt sina spår möter design och konst utav absolut högsta klass. Exempelvis soffan Cloud från Moooi med sina runda former i ett minst sagt färgsprakande tyg, eller det fascinerande Pig Table skapat av den svenska designduon Front.

Har du också en miljö som behöver inredas?

Oavsett om det handlar om att skapa en stimulerande och kreativ kontorsmiljö eller få till exakt den känslan du är ute efter i ditt hem så hjälper vi gärna till. Välkommen att kontakta oss eller kom in och kika i vår butik.

Projekt

Är ni nyfikna på vad vi gjort på sistone? Spana in våra projekt och följ med idé till färdig miljö.