Kontor · Ett
Fåtölj i trä och svart
Varumärken

Hållbara möbler och belysning från noga utvalda varumärken

Vi är återförsäljare av noga utvalda varumärken som är erkänt duktiga på kvalitet och design. Att ständigt ta fram nya produkter samtidigt som man värnar om sina erkända designer är gemensamma nämnare hos våra varumärken.

Många av våra leverantörer har vi samarbetat länge med och ofta tycker vi oss kunna deras sortiment utan och innan, men vi har också lärt oss att en utbildning men jämna mellanrum inte skadar. Trots att vår utställning oftast är fylld till bredden så gör vi alltid plats när vi hittar något nytt, spännande varumärke som vi tycker passar hos oss.

Världsledande varumärken som de flesta har sina säten i Europa, som i sin tur samarbetar med designers från världens alla hörn och strävar efter att skapa hållbara möbler och belysning. 

  • Filtrera utifrån produktkategori:

Massproductions

Möbler som ser enkla ut men som är tillverkade med avancerad teknik och ofta baseras utförandet på materialens egenskaper. Resultatet blir design med modernismens rena, funktionella elegans som både är multifunktionella och väldigt anpassningsbara.

Montana


Personliga förvaringslösningar sedan 1982 med produktion i Danmark. Färgsätts med 42 miljövänliga Montana-färger framtagna av Margrethe Odgaard, där man med säkerhet hittar minst en favorit.

Moroso

Efter otaliga utmärkelser för sina möbler och flertalet samarbeten med välkända designers som Ron Arad, Carlo Colombo, Marc Newson, Toshiyuki Kita och Patricia Urquiola är Moroso ett internationellt etablerat varumärke i premium segmentet.

Skargaarden

Ett varumärke som skapar möbler som utan tvekan tål väder och vind och som samtidigt är vackra nog att placera inomhus. Gedigna materialval och ett formspråk som håller över tid, det är sådant vi värderar högt.

String

En klassiker och ett självklart val för förvaring i många hem. Med sin flexibilitet och nästintill oändliga möjligheter är det inga problem att bygga ihop en förvaring för varje rum och funktion.

Fåtölj i trä och svart

Vitra

Att skapa innovativa produkter och koncept med fantastiska designers är Vitras essens. Bidrar till inspirerande utrymmen för hemmiljöer, på kontor samt i offentliga utrymmen världen över.

Soffor och fåtöljer i ljust rum

Adea

Tidlösa, eleganta soffor av hög kvalitet tillverkade i Finland med några av vårt grannlands främsta designers bakom ritbordet.

Alessi

Ett Italienskt företag som är kända för sitt moderna och funktionella sortiment inom hushålls- och köksartiklar. Skapat av ett brett utbud av designers och arkitekter.

Arper

Design House Stockholm

Arbetar med både etablerade och okända designers. Sortimentet innehåller möbler, hemtextilier, belysning, kök, mode och designobjekt. Däribland världskända Block lampan.

DCW Èditions

Producerar objekt som är sanna, ärliga och kommer att klara tidens prövning. Har samlingarna – Lampe Gras, Les Acrobates de Gras, Mantis, In The Tube etc. under sina vingar.

DUX

Svenskt familjeföretag och möbeltillverkare av både unika och exklusiva sängar, soffor, fåtöljer, soffbord och stolar. I sortimentet finns bl.a. klassikerna Jetson och Karin av Bruno Mathsson.

Cuero Design

Låter naturen möta konsten. Grundat på en klassisk argentinsk design, fladdermusfåtöljen, som är en fusion av klassisk hantverkarkonst och modern produktion.

Cane-Line

Danska allvädersmöbler för en bekväm livsstil såväl utomhus som inomhus. Tillverkas med fokus på kvalitet, innovativ teknik, komfort, miljö och socialt ansvar sedan 30 år tillbaka.

Brun trästol

Carl Hansen & Søn

Dansk design sedan 1908 med tradition av distinkt och vackert hantverk, där inget har lämnats åt slumpen. Världens största tillverkare av möbler designade av Hans J. Wegner.

Bruno Mathsson International

Förvaltar det unika kulturarvet efter Bruno Mathsson och producerar hans kollektion, med utgångspunkt i Värnamo, i ett nära samarbete med lokala hantverkare och industrier.

Byarums Bruk

Kunglig hovleverantör och produkttillverkare genom fyra sekel. Gjuteri i småländska Byarum som tillverkar möbler och planteringskärl för utomhusbruk i såväl klassisk som modern design.

Ateljé Lyktan

Med huvudkontor och fabrik i Åhus tillverkas lampor och belysningslösningar som har definierat svensk design under det senaste århundradet. Kanske mest kända för sin Bumling.

Asplund

Made in Sweden med influenser från det svenska kulturarvet och den skandinaviska enkelheten. Erbjuder ett brett sortiment av möbler och inredningsdetaljer, däribland Snö från 1994.

Artemide

Italienskt familjeföretag som är ett av världens främsta varumärken inom belysning för hem och offentliga miljöer. Bland sortimentet finns bl.a. den tidlösa Tolomeo-kollektionen.

Artek

Besitter en kollektion möbler, belysning och tillbehör designade av finska mästare och ledande internationella designers. Artek står för tydlighet, funktionalitet och poetisk enkelhet.

Anglepoise

Grundat på 1930-talet av en brittisk fjädringstekniker inom bilmekanik. Tillverkar lampor med ikonisk status och har i senare kollektioner bl.a. involverat modedesignern Paul Smith.

Matplats med trämöbler

&Tradition

Bygger broar mellan erkända klassiker och morgondagens ikoner. Hållbara material tillsammans med form och funktionalitet skapar nordisk designtradition.